ResQ - Maersk Training
ResQ%20Logo%20farge%20f05046%20liten-01-01
VIP
Min Side
Min Side
Intra
Intranett
1200px-Flag_of_the_United_Kingdom_svg
ResQ er nå Maersk Training - samme bestillingsprosess. Samme gode service. 
ResQ er nå Maersk Training - samme bestillingsprosess. Samme gode service.

ResQ blir en del av Maersk Training familie

ResQ%20x%20MT
Siden 2019 har ResQ vært underleverandør av Maersk Training som leverer tjenester for å støtte Maersk Trainings globale opplæringsledelseskontrakt, og den største tredjepartsleverandøren for Maersk Training i Norge.
Det har vært en spennende sommer for oss i ResQ. Rett før sommeren 2022 ble ResQ kjøpt av Maersk Training som er en del av A.P. Moller - Maersk. Høsten 2023 skiftet vi også offisielt navn til Maersk Training. 

Vi kommer til å fortsette å jobbe som en egen enhet, samtidig blir det stadig flere muligheter for våre kunder. Vi ser at det ligger mange spennende muligheter for kundene våre i denne nye konstellasjonen. Kriseberedskap blir et nytt område for Maersk Training og Brønnkontrollkurs et nytt område for oss. Vi ser frem til å fortsette integrasjonen og ser at de ulike divisjonene våre passer godt sammen. 

Som følge av oppkjøpet, vil nye muligheter være tilgjengelig for våre kunder. Nå vil vi kunne tilby et enda bredere utvalg av sikkerhetskurs globalt, samtidig som Maersk Training får vår store kompetanse innen krisehåndtering. Blant den nye kompetansen vi får er brønnkontrollkurs som kan nå bestilles via ResQ’s bookingsystem. Vi har også nå mulighet til å kunne gi tilgang til Maersk Training booking system globalt. Ta gjerne kontakt med vårt salgsteam dersom du ønsker tilgang eller har spørsmål. 

«Vi ser veldig frem til å være en del av Maersk Training og tror at å kombinere vår virksomhet vil styrke vårt verdiforslag til kundene betydelig. Sammen kan vi tilby et komplett tilbud og videreutvikle våre krisehåndteringstjenester til digitale plattformer som gjør at vi kan ekspandere til andre bransjer, så vel som til internasjonale kunder.» sier Njål Arne Vathne, tidligere administrerende direktør i ResQ, nå leder for Maersk Training sin SST avdeling.

Siden 2019 har ResQ vært underleverandør av Maersk Training som leverer tjenester for å støtte Maersk Trainings globale opplæringsledelseskontrakt, og den største tredjepartsleverandøren for Maersk Training i Norge.

«ResQ er en veldrevet og lønnsom virksomhet med anerkjent kompetanse innen opplæringstjenester. Som en del av Maersk Trainings ambisjoner om å bli en ledende opplæringsleverandør med ende-til-ende-tjenester over hele Nordsjøregionen, anser vi ResQ som en perfekt passform, da det vil øke vår tilstedeværelse i Norge betydelig og øke vårt ende-til-ende-tilbud.» sier David Skov, CEO Maersk Training.
 
Om Maersk Training

Maersk Training er en uavhengig forretningsenhet under A.P. Møller – Maersk som spesialiserer seg på sikkerhetsopplæringsbransjen. Maersk Training har mer enn 300 ansatte og leverer en rekke kurs til Maersk og APM Terminals. I tillegg tilbyr Maersk Training skreddersydde programmer for kunder. Maersk Training ble etablert i 1978 for å forbedre sikkerheten i offshoreindustrien. Men de siste årene har selskapet vært gjennom en transformasjon, og tilbyr flere kurs til vind, maritim og terminaler.
 
Videre tilbyr Maersk H2S Safety Service – eid av Maersk Training – H2S-sikkerhetstjenester og -opplæring globalt med permanent tilstedeværelse i Danmark, Australia, Brasil, Norge, Italia, Storbritannia, De forente arabiske emirater, Kongo og Brunei med 500 ansatte.

(Denne artikkelen er blitt oppdatert 21/01/2024
 
DEL
Å skape en inkluderende kultur: vår HMS-kampanje for mangfold i 2023 (28.02.23)
Å skape en inkluderende kultur: vår HMS-kampanje for mangfold i 2023
Offisiell åpning av treningssenter i Kristiansund (29.08.22)
Offisiell åpning av treningssenter i Kristiansund
Skreddersydd beredskapskurs for Instituto Nacional de Petroleo Mozambique (02.08.22)
Skreddersydd beredskapskurs for Instituto Nacional de Petroleo Mozambique
I 4774 dager har vi holdt det gående på sikkerhetssenteret i Kristiansund (07.07.22)
I 4774 dager har vi holdt det gående på sikkerhetssenteret i Kristiansund
Skal offshore flygninger i Norge fortsatt bytte til nytt pustesystem? (23.03.24)
Skal offshore flygninger i Norge fortsatt bytte til nytt pustesystem?
To spinnville skotter er på tur i Norge og på besøk hos Maersk Training for sikkerhetskurs (29.02.24)
To spinnville skotter er på tur i Norge og på besøk hos Maersk Training for sikkerhetskurs
Skuldermåling blir tilleggskurs i April (29.02.24)
Skuldermåling blir tilleggskurs i April
Customer event Stavanger (26.02.24)
Customer event Stavanger
Krav innen 1. mars - Innføring av skulderbreddemåling i Norge (22.02.24)
Krav innen 1. mars - Innføring av skulderbreddemåling i Norge
Facebook
Instagram
LinkedIn