ResQ - Maersk Training
ResQ%20Logo%20farge%20f05046%20liten-01-01
VIP
Min Side
Min Side
Intra
Intranett
1200px-Flag_of_the_United_Kingdom_svg
ResQ er nå Maersk Training - samme bestillingsprosess. Samme gode service. 
ResQ er nå Maersk Training - samme bestillingsprosess. Samme gode service.
Kurs i sikkerhetstrening i grunnleggende sikkerhet

ResQ starter rebranding-prosess og vil profilere seg som Maersk Training

Vår historie går så langt tilbake som til 1973 og Haugesund der ResQ først startet som Statens Havarivernskole av nødvendigheten for å systematisere trening innen sikkerhet og beredskap. Vi har en lang historie vi er stolt av med å sette standard for sikkerhets- og beredskapstrening innen offshore og maritime sektor. Hvert kurs, hvert kursmodul vi leverer er skapt gjennom års erfaring og dedikasjon.

Nå feirer vi og begynner på et nytt kapittel i vår historie! Fra og med oktober 2023 går vi offisielt over til Maersk Training sin familien som er den globale tjenesteleverandøren under A.P. Moller – Maersk gruppen som følge av oppkjøpet i sommer 2022. Dermed vi vil markedsføre oss som en felles merkevare. Vår spennende reise som Maersk Training begynner med det første skrittet - en forvandling av vår visuelle identitet. Fra nå av ønsker vi deg velkommen som Maersk Training ved sikkerhetssentre over hele Norge, ved vårt kriseberedskapssenter, men også digitalt, der rødt nå erstattes med blått.

Vi kommer til å fortsette å jobbe som en egen enhet fra nå vil hete - Safety, Survival and Technical (SST) . Det vil ligge mange spennende muligheter for våre kunder i denne nye konstellasjonen. Kriseberedskap blir et nytt område for Maersk Training og Brønnkontrollkurs som leveres av simulasjonsdivisjon, blir et nytt område for oss. 

Hva betyr dette for deg som kunde

  • Denne nettside vil fortsatt være tilgjengelig og vil være vår hovednettside for bestilling av kurs
  • Du vil fortsatt kunne ta kontakt med oss som du pleier via e-post eller telefon
  • VIP-bestillingsportalen vil være tilgjengelig som før
  • Kontakt e-post post@resq.no vil endres til post@maersktraining.com
  • Vårt juridiske navn samt organisasjonsnummer forblir uendret. Dette betyr at ResQ AS og ResQ Holding AS fakturerer deg som før og det er ingen endringer i kundekontrakter

Om Maersk Training

Maersk Training er en anerkjent global aktør innen opplæring og kompetanseutvikling innen flere sektorer, inkludert offshore, maritim, olje og gass, samt landbaserte bransjer. De er en del av A.P. Moller - Maersk Group, som er en av verdens største og mest innflytelsesrike transport- og logistikkbedrifter.

Maersk Training har et solid rykte for å tilby høykvalitetsopplæring og kompetanseutviklingstjenester som er skreddersydd for å møte de spesifikke behovene og kravene til industrien de betjener. Dette kan inkludere sikkerhetstrening, kriseberedskapstrening, teknisk opplæring og mye mer. Med sin omfattende erfaring og ekspertise har Maersk Training et globalt fotavtrykk med opplæringssentre og fasiliteter over hele verden. Deres mål er å hjelpe organisasjoner og enkeltpersoner med å oppnå topp ytelse og opprettholde de høyeste standardene for sikkerhet og beredskap.

Nå som en del av Maersk Training-familien vil vi nå kunne dra nytte av Maersk Training sin ekspertise, ressurser og global tilstedeværelse til å samarbeide tettere med våre internasjonale kolleger, dele kunnskap og erfaring for å heve standarden på tjenestene våre enda høyere.

Oversikt over selskapene i Maersk Training sin familien

  • Maersk Training Norway AS - org nr 876 883 252 Training Management Services og Krane simulator- og Brønnkontrollkurs, Stavanger
  • ResQ Holding AS - org nr 913 072 995 Kriseberedskapssenter, Sandnes
  • ResQ AS - org nr 981 616 677 Sikkerhetstrening i Stavanger, Haugesund, Bergen, Kristiansund og Grimstad

​Vi ser frem til et videre samarbeid og vil sette pris på din tålmodighet gjennom denne prosessen. Har du spørsmål angående denne endring, ta kontakt med oss på post@maersktraining.com.

iStock-1297308947_graded