ResQ - Maersk Training
ResQ%20Logo%20farge%20f05046%20liten-01-01
VIP
Min Side
Min Side
Intra
Intranett
1200px-Flag_of_the_United_Kingdom_svg
ResQ er nå Maersk Training - samme bestillingsprosess. Samme gode service. 
ResQ er nå Maersk Training - samme bestillingsprosess. Samme gode service.

E-læring 4.0

pexels-julia-m-cameron-4144179
14. mars, 2022
DEL
Som ledende aktør innen sikkerhet og beredskap skal ResQ sitt kurstilbud istandsette kursdeltakere til både å kunne forebygge at hendelser kan skje, til å håndtere en hendelse hvis den oppstår.
Tingenes internett (IoT – Internet of things) er driverne i den nye – fjerde – industrielle revolusjonen. Den bringer den fysiske og den digitale verden sammen. Industri 4.0 blir kalt revolusjon, men er snarere en evolusjon, et neste steg for virksomheter som allerede har hentet ut store effekter gjennom lean, kontinuerlig forbedring og mye mer. Gjennom digitalisering av produkter og tjenester muliggjøres et nytt nivå av kostnadseffektivitet og økt produktivitet.

Som ledende aktør innen sikkerhet og beredskap skal ResQ sitt kurstilbud istandsette kursdeltakere til både å kunne forebygge at hendelser kan skje, til å håndtere en hendelse hvis den oppstår. Vårt fokus er derfor å finne gode løsninger for kursleveranser i spennet mellom det digitale og fysiske (digi-fysisk). God læring oppstår når en person får se og høre, være med og gjøre, og til slutt selv få utføre. Deler av denne læringsprosessen gjøres digitalt, mens den fysiske gjennomføres på senteret for å forsterke den teoretiske læringen i praksis.

I ResQ vi kontinuerlig jobber med utvikling av digi-fysiske løsninger for å løfte kvaliteten på våre kurs. En e-læring tatt hjemme blir repetert gjennom praktiske øvelser der de teoretiske momentene blir prøvd ut i realistiske øvelser. Denne kombinasjonen av teori og praksis legger grunnlaget for læring med både hode og kropp. Læring for hele mennesket.

Vi har utviklet digitale opplæringsløsninger for offshore og maritime kurs, og er nå i gang med nye e-læringer på blant annet H2S, BES-vakt og revitaliserer e-læringen for grunnleggende sikkerhetskurs. Vi er samtidig i gang med planlegging av flere digitale løsninger for sjømatnæringen eksempelvis Fiskevelferd og forenklet sikkerhetsopplæring tilpasset oppdrettsnæringen.

E-læring blir stadig viktigere for mange bedrifter, for mange av kundene våre gjør det at å ta kurs blir lettere og mindre kostbart. De trenger ikke reise like mange dager og kursing kan bli lettere å få til, samtidig som man også bidrar til at familielogistikken går opp. For å kunne øke antall e-læringskurs har vi nå gått over til en ny løsning. Samtidig som vi gjør endringer på system endrer vi også prosessen internt for produksjon av e-læring. Vi vil nå ha en prosess som effektiviserer produksjonsløpet for våre e-læringskurs, samtidig som systemet vi bruker vil legge til grunn for bedre og mer moderne e-læringsløsninger.

I løpet av de neste månedene ruller vi ut ny e-læringsløsning både internt og eksternt i ResQ. Løsningen er testet og er i dag brukt av flere store selskaper i kurs-sammenheng, vi jobber nå med å legge over alle våre kurs på denne løsningen. Les mer om dette, her

Som vanlig har vi et høyt krav til innholdet i kurset og våre kurs vil alltid være produsert i samråd med fag og kompetanse ansvarlige hos oss.
DEL

STCW Sikkerhetsopplæring for mindre skip med e-læring D6 (14.11.23)
STCW Sikkerhetsopplæring for mindre skip med e-læring D6
Har du noen gang fryst så mye at du begynte å skjelve? (21.06.22)
Har du noen gang fryst så mye at du begynte å skjelve?
Tips til Helicopter Underwater Escape Training (HUET) (26.04.22)
Tips til Helicopter Underwater Escape Training (HUET)
Kurs og erfaringer du bør ha for å kunne jobbe som sykepleier offshore (21.01.22)
Kurs og erfaringer du bør ha for å kunne jobbe som sykepleier offshore
Facebook
Instagram
LinkedIn