ResQ - Maersk Training
ResQ%20Logo%20farge%20f05046%20liten-01-01
VIP
Min Side
Min Side
Intra
Intranett
1200px-Flag_of_the_United_Kingdom_svg
ResQ er nå Maersk Training - samme bestillingsprosess. Samme gode service. 
ResQ er nå Maersk Training - samme bestillingsprosess. Samme gode service.

Offisiell åpning av treningssenter i Kristiansund

IMG_5813
Det nye sikkerhetssenteret vil blant annet inneholde moderne og oppgraderte fasiliteter for brannøvelser og Helikopter Underwater Escape Training (HUET) trening.
For snart ett år siden annonserte vi at vårt sikkerhetssenter i Kristiansund flytter til Melkvika Næringspark sommeren 2022. Året har gått fort og mye har skjedd siden.

Etter mange måneder og dager med byggearbeid, hektisk pakking og utpakking er vi henrykte over å endelig ha flyttet inn i våre nye moderne lokaler. For å markere anledningen og den offisielle åpningen den 22.august, har ordfører i Kristiansund kommune, Kjell Neergaard  sammen med senterleder Jan Erik Rolland og kurskonsulent Grethe Ohr gjennomført en sløyfeklippeseremoni.

Ordfører, politiet og brannvesen i Kristiansund var blant de som kom på åpningen.  Dette viser betydningen treningssenteret har for området.  Gjestene ble delt opp i grupper for omvisning på senteret. Senterleder Jan Erik holdt ett flott ResQ innlegg.

Egges mannskor stod for underholdningen der de fremførte flere Kristiansunds sanger, men høydepunktet var vel når de fremførte egen ResQ sang komponert av vår egen, Arne Stokke. Det ble som seg hør og bør i Kristiansund servert bacalao og ResQ kake. Deretter mann-over-bord øvelse rett utenfor kaianlegget til ResQ sammen med 330 skvadronen fra Ørland. 

ResQ Kristiansund har et godt samarbeid med 330 skvadronen der de trener sammen og utveksler erfaringer. ResQ setter stor pris på den kompetanseoverføring vi får fra dette samarbeid som vi tar med inn i undervisning for å øke sikkerhet på sokkelen. Administrerende direktør i ResQ, Njål Arne Vathne, fikk testet ut mann-over-bord øvelse og viktigheten av å trene på reelle hendelser der han ble plukket opp fra sjøen av 330 skavdronen.

Det nye sikkerhetssenteret vil blant annet inneholde moderne og oppgraderte fasiliteter for brannøvelser og Helikopter Underwater Escape Training (HUET) trening. Treningssenteret er mer kompakt, noe som vil føre til mer effektiv drift og vil gjøre det mulig å tredoble antall kursdeltakere. De nye fasilitetene har enda kortere avstand til flyplassen. Kursdeltakere kan nå bo på alle hotellene i byen og ta Sundbåten til ResQ. Dette er et miljøvennlig tiltak som gleder oss i ResQ. Vi håper dette kan bidra til enklere tilgang for kursstudenter. Det er stor forskjell på det gamle og det nye sikkerhetssenteret og vi gleder oss til at alle skal se og oppleve det.

Vi er ekstremt glade og stolte over måten dette senteret har kommet sammen på og vil gjerne fremheve den strålende innsatsen som ble lagt ned av teamet vårt i Kristiansund under flytteprosessen.

ResQ Kristiansund åpnet døren første gang 11.juni 2009. Sikkerhetssenteret hadde dørene åpnet i 4 774 dager hvor 36 356 studenter har gjennomført ulike offshore-, maritime- og landbaserte sikkerhetskurs på sitt gamle sted på Innlandet.
cbv
IMG_2372
ordf%C3%B8rer
IMG_6257
IMG_5815
IMG_5830
IMG_5854
IMG_5855
IMG_5818
IMG_5840
DEL
Å skape en inkluderende kultur: vår HMS-kampanje for mangfold i 2023 (28.02.23)
Å skape en inkluderende kultur: vår HMS-kampanje for mangfold i 2023
ResQ blir en del av Maersk Training familie (30.09.22)
ResQ blir en del av Maersk Training familie
Skreddersydd beredskapskurs for Instituto Nacional de Petroleo Mozambique (02.08.22)
Skreddersydd beredskapskurs for Instituto Nacional de Petroleo Mozambique
I 4774 dager har vi holdt det gående på sikkerhetssenteret i Kristiansund (07.07.22)
I 4774 dager har vi holdt det gående på sikkerhetssenteret i Kristiansund
Skal offshore flygninger i Norge fortsatt bytte til nytt pustesystem? (23.03.24)
Skal offshore flygninger i Norge fortsatt bytte til nytt pustesystem?
To spinnville skotter er på tur i Norge og på besøk hos Maersk Training for sikkerhetskurs (29.02.24)
To spinnville skotter er på tur i Norge og på besøk hos Maersk Training for sikkerhetskurs
Skuldermåling blir tilleggskurs i April (29.02.24)
Skuldermåling blir tilleggskurs i April
Customer event Stavanger (26.02.24)
Customer event Stavanger
Krav innen 1. mars - Innføring av skulderbreddemåling i Norge (22.02.24)
Krav innen 1. mars - Innføring av skulderbreddemåling i Norge
Facebook
Instagram
LinkedIn